Koirakuume kasvaa – villakoira Coco hoidossa

Saanko esitellä uusimman ystäväni: villakoira Coco, koirakuumeen nostattaja. Tämä suloinen karvapallo on toy- ja kääpiövillakoiran sekoitus. Painoa kaverilla on kolmisen kiloa ja korkeutta noin 30 senttiä. Ihanuusindeksi 100.

Toyvillakoira-6722
Toy- ja kääpiövillakoiran sekoitus Coco on kova nakkifani.

Mulla on ollut muutaman kerran koira hoidossa, mutta nyt ensimmäistä kertaa niin sanotusti kolahti. Coco, kuten villakoira yleensäkin, on leikkisä, uskollinen ja helposti koulutettava. Se tykkää lenkkeillä pitkiäkin kävelylenkkejä, leikkiä älypelejä ja tarvittaessa rauhoittua ja käpertyä viereen lämmittämään jalkoja.

Toyvillakoira-6835

Aamulla Coco antaa nukkua pitkään, jos iltalenkki on tehty riittävän myöhään. Ysin aikaan pieni pää ilmestyy tyynyn viereen kysymään, joko voitaisiin mennä ulos ja sen jälkeen leikkiä lempparipehmolelulla. Kun väsymys yllättää ihmisystävän, se nuolaisee naamaa ja katsoo lohduttavasti nappisilmillään.

Toyvillakoira-6745

Viikon aikana reilun vuoden ikäiseltä Cocolta ei tullut edes vahingossa hätätarpeita sisälle. Kenkiä tai mitään muitakaan tavaroita ei tarvinnut nostaa pois lattiatasosta, sillä Coco oli kiinnostunut vain omista leluista, ihmiskavereista ja ruoasta. Naapurit saivat kulkea rappukäytävässä rauhassa, sillä Coco ei ole räksyttäjä.

Jottei nyt aivan täydellistä kuvaa pääsisi syntymään, kerrottakoon että koiralla oli yksi pahe. Tupakantumppien kerääminen maasta. Joita muuten on AIVAN JOKA PUOLELLA. Katson jatkossa tupakantumppeja maahan heittäviä ihmisiä harvinaisen paheksuvasti. Tumpit saatiin pienen tuskailun jälkeen ulos suusta, eikä myrkytysvaaraa koitunut. Sai vain olla äärimmäisen tarkkana joka lenkin aikana. Loppuviikosta pääsimme jo yhteisymmärrykseen, etteivät tumpit ole koiranruokaa.

Koirakuume on ehkä kovimmillaan vuosiin. Oma elämäntilanne sallisi koiran, joten asia on tiukassa harkinnassa. Teen suurimman osan töistä kotoa käsin, joten pikkukamu ei joutuisi olemaan juurikaan yksin.

Toyvillakoira-6723

Lähtöpäivää edeltävänä iltana iski haikeus − onko tämä pallero pakko palauttaa? Katsotaan kauanko menee, ennen kuin villakoira tepastelee tämän pariskunnan matkassa. Ja kyllä, Jarikin (uskomatonta kyllä) on aivan myyty. Kukapa ei olisi.

 

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s