Haagan alppiruusupuisto

Lauantaina WhatsAppiin ilmestyi linkki ja ytimekäs viesti: tänne! Klikkasin linkin auki ja sujahdin hetkessä upeaan alppiruusupuistomaisemaan. Ihmettelin suu auki, onko tällainen paikka todella olemassa Helsingissä.

Haagan alppiruusupuisto sijaitsee 400 metrin päässä Huopalahden juna-asemasta. 42-vuotiaassa puistossa on useampi tuhat alppiruusuristeymää. Väriloisto on uskomaton, erilaisia kukkia löytyy varmasti kymmenkunta. Korkeimmat pensaat huitelevat yli 2 metrin yläpuolella. Alue on yllättävän suuri, joten nähtävää riittää tunniksi. Kukinnan aikaan puisto on aivan täynnä, joten paikalle kannattaa suunnata ruuhka-aikoja vältellen.

Seurakseni sain ystäväni Nooran, johon olen tutustunut urheiluaikoina. Noora juoksee 400 metrin aitoja ja saattaa olla osalle tuttu myös kantaaottavien ja viihdyttävien blogitekstiensä kautta. Tykkäämme molemmat kuvata, joten nopea visiitti vaihtui vajaaseen pariin tuntiin. Ja mikäs siinä, noin upeaa paikkaa ei kannatakaan juosta vartissa läpi. Lisää kuvia alppiruusupuistosta voit käydä kurkkimassa Nooran blogista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alppiruusupuiston kukkaloisto
Haagan alppiruusupuisto 2.JPG
Alppiruusupuistossa riittää ihasteltavaa joka puolella
Haagan alppiruusupuisto 8.JPG
Alppiruusupuiston kukinta täydessä loistossaan
Processed with VSCO with a5 preset
Noora

Haagan alppiruusupuisto 6

Haagan alppiruusupuisto 1

Haagan alppiruusupuisto 4

Haagan alppiruusupuisto 3.JPG

WhatsApp-viestin sanoma oli totta, puisto on näkemisen arvoinen (kiitos äiti viestistä 😉 ). Haagan alppiruusupuisto on heittämällä yksi Helsingin hienoimpia paikkoja. Jos et ole vielä käynyt, suosittelen lämpimästi eväsretkeä tämän upean kukkaloiston keskelle. Kukintakausi kestää vielä vajaan viikon, joten paikan päällä kannattaa mennä pian!

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s