MOWin 1-vuotissynttärit

Mothership of Work eli kavereiden kesken MOW täytti tällä viikolla yhden vuoden. MOW on yhteisöllinen työtila, joka sijaitsee Helsingin ytimessä pikkuroballa. Olin vuosi sitten paikan avajaisissa, joten tiesin, että hyvät kekkerit olisi luvassa tänäkin vuonna. MOW on myös yhteistyökumppanini Hurja Median koti, joten kutsu tipahti meililaatikkoon sitä kautta.

Hurjan kanssa teemme yhdessä muun muassa Hotelli Helkan somea. Hurjan mimmien kanssa on ollut helppoa ja aidosti hauskaa tehdä duunia. Ajatuksia pallotellaan vapaasti, ja me kannustetaan ja innostetaan toisiamme. Työt saadaan aina maaliin. Vapaa-aikaa vietetään yhdessä kuitenkin liian vähän, joten synttärit sattuivat siinäkin mielessä sopivaan saumaan.

Ihan kuten aavistelin, luvassa oli huikea ilta. Nykyään jaksan lähteä todella harvoin mihinkään, joten oli mahtavaa päästä tuulettumaan hyvällä porukalla. Etenkin, kun puitteet, tarjoilu ja ohjelma oli kunnossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan ohjelmaan kuului muun muassa glitternistin tuoliin istahtaminen. Mitä kimallusta ❤ Näin illan aikana älyttömän hienoja glitter-viritelmiä, joihin oli laitettu valtavasti niin luovuutta kuin taitoa. MOWilaiset luultavasti imuroi vielä tänä päivänäkin kaikki pudonneita glittereitä pitkin kuusikerroksista rakennusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annoin gliternistille vapaat kädet. Tällä kertaa mentiin kohtuullisen maltillisella sinisävyisellä ehostuksella. Hassua, miten pienellä asialla voi muuttaa koko tyyliä. Glittereiden kanssa erottuu taatusti. Tykkäsin kovasti ja voin suositella ohjelmanumeroksi yritys- ja yksityisjuhliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen asia, jonka kutsusta tarkistin oli ruoka- ja juomapuoli.  Innostuin tosissani huomatessani, että vegaaniravintola Date+Kale vastasi ruoasta ja juomapuolella oli mukana Kyrö Distillery. Vaikka olen kasvisruokaa painottava sekasyöjä, rakastan kokeilla erilaisia vegaanisia annoksia. Kyrön juomia nököttää tälläkin hetkellä omassa baarikaapissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bataattipizza pestolla ja oliiveilla oli kiva kokemus. Bataattipizza on ollut testattavien ruokien listalla kauan, joten tämä sattui sopivasti. Ja siis kyllä, mulla on oikeastikin testattavat ruoat/reseptit -lista olemassa. Seuraava listalla on mm. bataattifalafelit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

300 ihmisen pakkauduttua MOW:iin lämpötila nousi sen verran, että oli helpottavaa pujahtaa ulos viilentymään. Mukava yllätyksen toi salakapakka, jossa saimme maistella glögin kilpailijaa. Omenainen herkku maistui koko porukalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa porukkaa vielä hymyilyttää. Saattaa olla, ettei meistä ketään hymyilyttänyt ihan yhtä paljon kellon rävähtäessä soimaan klo 7.30 seuraavana aamuna… 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s