Levottomuus nostaa päätään – on aika tehdä muutos

 

Hetken on ollut sellainen olo, että nyt ei kaikki ole ihan niin kuin toivoisin. Tietty levottomuus nostaa päätään. Tunne on kasvanut kasvamistaan kesästä asti. Suomen alkutalven ankeus pistää aina ajattelemaan, että mikä järki tässä kaikessa on. On kylmä, vettä tulee ja luonnon värit muuttuvat ruskaloistosta harmaaksi yhtä aikaa hiipuvan inspiraationi kanssa. En enää syty sataprosenttisesti asioihin. On aika tehdä muutos.

Tuntuu, että aina parin vuoden välin on tarve uudistua, hakea tarkoitusta ja motivaatiota elämään jonkin uuden asian kautta. Olen vaihtanut alaa ja muuttanut ulkomaille, kun näin on käynyt aiemmin. En tiedä onko kyse ollut tuurista vai päättäväisyydestä, mutta seuraava steppi on onnekseni ollut edellistä parempi. Koska muutoksen tekeminen on tähän asti kannattanut, ei se pelota nytkään.

Vielä on olemassa pieni ongelma. En ole ihan varma mikä on seuraava askel. Suunta on jo suurin piirtein selvillä. Haluan jatkossa tehdä enemmän asioita, joista innostun loputtomasti. Ruoka ja matkailu kuuluvat niihin.

Kaikilla on oma tapansa hakea inspiraatiota ja järjestellä ajatuksiaan. Itse palaan aina juurilleni Pohjanmaalle, kun koen tarvitsevani tilaa selvittääkseni ajatuksiani. Kaukaa katsottuna asiat näkee selvemmin.

Tämä viikko tulee koostumaan metsälenkeistä, saunomisesta, ylenpalttista leipomisesta ja uimareissuista. Kunnollista aivojen lepoa. Eiköhän se seuraava askel ala pian hahmottumaan.

-Reetta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with Snapseed.

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s