Tuhansien valojen Flow

En ole varsinaisesti festarityyppi. Valtavat ihmismassat, töniminen, vessajonot ja huono ruoka on festareilla aika yleistä. Toisin on Flow’ssa. Tai no, on sielläkin paljon porukkaa, mutta tunnelma on loistava ja järjestelyt toimii melko moitteettomasti. Viimeistään siinä vaiheessa, kun illan pimeys saapuu ja kaikki ne tuhannet valot syttyvät, voi huokaista – ah miten ihanaa!

Festaripäivistä valitsen aina sunnuntain. Meno on riittävän rento, kun inokkaimmalta festarikansalta terävin kärki on ehtinyt kulua pois jo perjantaina ja lauantaina. Artisteista en tunnistanut kovinkaan montaa. Muutamat merkkasin etukäteen, jotka halusin nähdä: Alma, Ruger Hauer, J.Karjalainen ja Sia. Kukaan näistä ei pettänyt.

Alman uudelta levyltä löytyy muitakin biisejä soittolistalle kuin Karma. Mimmi oli niin liekeissä keikasta, ettei kirosanatulvasta meinannut tulla loppua. J. Karjalaisesta on sanottava, ettei ikä tunnu painavan. Hiukset harmaantuvat, mutta hyvä meno pysyy. Sian biisit olivat toki tuttuja, mutta en tiennyt artistista sen enempää henkilönä. Tuntui jotenkin erikoiselle katsoa keikkaa, missä artisti näyttelee lavalla sivuroolia. Tanssijat esittivät kappaleet artistin nököttäessä liimaantuneena korokkeella. Upea ääni naisella on, sitä ei voi kieltää.

Ja se ruoka. Tarjontaa oli aivan käsittämättömän paljon! Nälkä raastoi kojuille saapuessa jo sen verran pahasti, että tyrkkäsimme ystäväni kanssa ensimmäiseen jonoon, joka vei Farangin luukulle. Hieman hävettää myöntää, että kasvisruoasta tunnetuilla festareilla lautaselle päätyi lihaa. Ei se huono vaihtoehto ollut. Karamellisoitu possu oli juuri niin hyvää, kun voi kuvitella. Lisukkeita olisin kaivannut tosin runsaasti enemmän. Lihaköntti tuntui vielä tunninkin päästä painavalle mahassa.

Menenkö ensi vuonna? Taatusti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s