Kallio Block Party

Helsingissä tapahtumatarjonta kukoisti tänä viikonloppuna. Weekendeillä on tullut käytyä kerran ja se riitti. Kallio Block Party sen sijaan on jäänyt kokematta. Oli aika korjata tämä asia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hakaniemen metroasema täyttyi juhlijoista

Kallio Block Party järjestettiin kuudetta kertaa. Tapahtuman ydin on musiikki, ruoka, katutaide, yhdessä tekeminen ja rento meininki. Lähempi netin tarkastelu paljasti, että koko tapahtuma toteutettiin vapaaehtoisvoimin. Tulevana kulttuurituottaja on pakko sanoa, että olin vaikuttunut. Alue ulottui Ympyrätalolta Kallion kirkolle ja sen lähiympäristöön. Yksitoista pienempään aluetta tarjosivat kaikki erilaista ohjelmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KBP kerää yhteen porukkaa laidasta laitaan: bissen juojia, lapsiperheitä, musafiilistelijöitä, taiteilijoita, skeittareita ja uteliaita ensikertalaisia. Ensimmäistäkään järjestyshäiriötä en nähnyt, vaikka 10 jälkeen illalla osa porukasta alkoi olla jo kohtuullisen tukevassa humalassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nuorempi väki bailasi vanhempien harteilla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ilmapallokatto ❤
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitä tyylejä – ihana tukka!

Alamäkiskeittaus keräsi jengin Siltasaarenkadulle. Ainakin yksi skeittaajista kaatui sen verran pahasti, että ensiavulle oli tarvetta. Näyttävän näköistä, mutta ihan hullun hommaa!

Snapseed (11)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilaa oli rajallisesti, joten ihmiset kerääntyivät minne ikinä pääsivät kiipeämään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musiikki painottui räppiin, elektropoppiin, teknoon ja houseen. Artisteista tunnistin ihan pari, kaikki muut olivat itselleni tuntemattomia. Toisaalta, tapahtuman pointti onkin nostaa uusia nimiä esiin.

IMG_3717

Safkaa oli tottakai saatava. Silmät alkoi kiilua viimeistään siinä vaiheessa, kun ravintolakontin kyljessä luki nyhtökauraburger. En tainnut olla ainoa, jonoa oli vähintään 50 metriä. Muut kontit nököttivät paikallaan ilman asiakkaita, mikä sinäsä oli hieman harmi. Nyhtökauraburger sai minulta 7 1/2 arvosanaksi. Burgeri olisi kaivannut kipeästi jotain tuoretta ja rouskuvaa. Pehmeä purilainen oli miedon makuinen ja yhtä mössöä. Ei missään nimessä pahaa, mutta jotain jäi auttamatta uupumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Social Food ja nyhtökauraburgerjono.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyhtökauraburger

Nälkä alkoi muistutella itsestään jälleen myöhemmin illalla. Mitäpä sitä jatkamaan hyväksi havaittua mättölinjaa, sipsejä ja lonkeroa siis.

IMG_3683
Grov chips ensimmäistä kertaa testissä. 5/5. 
Snapseed (9)
Garage Winegrape & ginger on yksi kesän suosikkijuomistani. 

Jotenkin sitä haluaa nauttia näistä viimeisistä kesäilloista mahdollisimman paljon, joten päätimme Jarin kanssa kävellä Kalliosta Pasilaan. Kolmen kilometrin matkalla napattiin pari kuvaa (ja ehkä muutama pokémon :D).

Snapseed (2)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Auringonlasku Lintsin takana
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Söpöstelyä ❤

Snapseed (4)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s