Kippis kesälle!

Teen nykyään enää hyvin harvoin optikon töitä. Silloin tällöin vuoron kuussa, jotta kosketus alaan pysyy kunnossa. Optiselta alalta on kuitenkin jäänyt muutakin, kun pieni lisä tuloihin ja oppi refraktoimisesta. Nimittäin ihmiset. Vähintään muutaman kerran vuodessa käymme brunssilla, dinnerillä tai lasillisella jossain päin pääkaupunkiseutua. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui aurinkoinen Hernesaaren Ranta. Paikka on sisänsä tuttu, sillä hoidimme HSR viestintää reilu vuosi sitten keväällä, kun paikkaa lanseerattiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Optikkoliikkeen myyjät ja optikot vauhdissa.

Sattui vielä kohtuullisen loistava keli lauantaille. Olimme varanneet meriloossin jo etukäteen, joten saimme istua arinkoisella paikalla koko illan. Hernesaaren Ranta on kaukana Viherlaaksosta, joten siellä ei tule turhan usein rampattua. Hauskaa kyseisellä kesäkeitaalla on aina, ja illan viiletessä voi siirtyä lämpimään Huvilaan. Tuttuja tulee aina vastaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vähän jännitti saako joku ns. täysosuman. Ei saanut 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Super Bowl on yksi omista suosikeista HSR ravintolatarjonnan osalta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gin & Tonic kurkulla. Parasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden naisten kanssa on kiva olla liikenteessä, koska ilta pysyy aina (kohtuu) asiallisena. Seuraavana päivänä ei tee mieli pizzamättöä, vaan kulhoruoka maistui myös kotona. Jos joku muuten ihmettelee, miksi mukana oli vain naisia, se johtuu siitä, että optisella alalla miehiä on todella vähän. On liikkeitä, joissa ei ole ensimmäistäkään miestä. Kuulemani perusteella he ansaitsevat tottakai enemmän, katoavaa sorttia kun ovat. Optikon työstä voisin kertoa toisessa postauksessa enemmän. Ero nykyiseen työhöni yrittäjänä on huima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kulhoruokaa kotioloissa valmistettuna. Tykkäsin todella paljon! Resepti Glorian Ruoka & Viini nro 1 / 2016.

 

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s