Terassiavajaiset

Parvekkeen ei tarvitse olla lasitettu, 25 neliöinen tyylinnäyte, ollakseen viihtyisä. Pienillä yksityiskohdilla saa ihmeitä aikaan. Kävin hankkimassa Ikeasta ja K-Raudasta mm. viltin, tyynyjä, metallikorin ja kynttilöitä. Vanhempien ulkovarastosta löytyi lisäksi vaikka mitä ihania tavaroita, jotka saivat uuden elämän täällä meillä Viherissä. Olemassa olevat terassikalusteet freesasin terassiöljyllä.

Olen siirtänyt kotitoimiston parvekkeen myötä ulkotiloihin. Ihan eri fiilis aloittaa päivä aamukahvin ja smoothien kanssa parvekkeella kuin sisätiloissa. Tykästyin parvekkeella olemiseen sen verran, että päätin kutsua ystävät kylään ja kokeilla montako ihmistä saadaan ängettyä meidän pikkuiselle partsille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Basilikaa ja timjamia löytyy nyt myös omasta takaa.

”Terassiavajaisia” vietettiin lähipiirin kanssa. Näiden naisten kanssa olemme tunteneet yli kymmenen vuotta. Sen huomaa juttujen tasosta – hyvässä ja huonossa. Alla olevat kaksi kuvaa ehkä kertookin aiheesta jotain.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihanat naiset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aidot, ihanat naiset 😉

Samalla kaveriporukalla tulee vietetty aika usein viikonloppua, erityisesti nyt kesällä, kun kaikilla on ollut enemmän aikaa. Jostain syystä paikaksi valikoituu usein meidän koti, joka saattaa johtua siitä, että meillä on aina ruokaa tarjolla…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kurkkuvesi on ollut oma kesän suosikkini. Niitä on aina pari pulloa jääkaapissa odottamassa.

Espanjan reissulta jäi mieleen erityisesti tomaattileivät. Niitä tuli mussutettua lähes joka illallisen aluksi. Reseptejä löytyi netistä todella huonosti. Tosin eipä siinä juuri ohjetta tarvitsekaan. Paahdetun leivän pintaan hangataan runsaasti valkosipulia ja hierotaan kevyesti tomaattipaloja niin, että tomaatin mehu imeytyy leipään. Loraus laadukasta oliiviöljyä päälle – ai että! Lisäsin pintaan ripauksen parmesaania ja timjamia. Nämä leivät olivat illan kovin hitti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toast Skagen ensikertaa testissä. Ihanaa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Omnom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin, vastaus on kahdeksan. Jos joku siis jäi miettimään kuinka monta ihmistä menee vielä (lähes) mukavasti 6 neliön tilaan.

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s