It’s a wrap!

Tekisi mieli sanoa, että huikea vuosi takana. Ja olihan se, mutta jotenkin on sellainen fiilis, että ensi vuonna on luvassa vieläkin parempaa. Ainakin on monta asiaa mitä odottaa: valmistuminen koulusta (fingers crossed!), muutama ulkomaanreissu ja ehkä parhaana juttuna – musta tulee avovaimo heti tammikuussa!

Yhteenmuuttoa on toivottu jo syksystä asti. Nyt se on mahdollista! ❤ Olen niin järjettömän ylpeä Jarista, joka sai uuden huippupestin helsinkiläisestä firmasta ja sitä kautta meidän yhteiselo on vihdoin mahdollista täällä Espoossa. Uusi kämppäkin on hakusessa myöhemmin ensi vuonna. Jonkin aikaa yksin asuneena tässä on vielä pieni mutta – miten ihmeessä saan tungettua vaatteeni jatkossa puolta pienempään tilaan 😉

Jouluaattona synttärilahjapaketista kuoriutui Adelen keikkaliput. Suomessahan kyseistä superlahjakkuutta ei nähdä, joten vappua vietetään länsinaapurissa Tele2 Arenalla 40 000 muun fanin kanssa! Toisena kaupunkikohteena on suunnitteilla Barcelona. Pieni varaslähtö kesään tulee olemaan taatusti tarpeen!

2016 jouluna jännitetään pääsenkö vuoden kovimpaan tavoitteeseen: valmistuminen kulttuurituottajaksi. 90 noppaa viimeiselle vuodelle on kova saldo onnistuessaan. Paljon duunia se tulee vaatimaan, mutta onneksi mä tykkään haasteista 😀

Uudenvuodenlupauksia en aio tänään tehdä. Aina voisi treenata enemmän ja syödä terveellisemmin. Lupauksien sijaan otan muutaman tavoitteen: tapaa enemmän ihmisiä ja ole enemmän läsnä. Nuku paremmin. Rakasta enemmän. Eiköhän noilla pääse jo alkuun.

Kuluneelta vuodelta, (joka btw näin kuvia katsoessa olikin kerrassaan upea), nostaisin muutamia juttuja:

Photo 30.12.2015 22.11.36
2015 reissukalenteriin mahtui Praha, Wien, Tallinna sekä Lappi.
Photo 30.12.2015 22.18.48
Yksi makeimpia juttuja – liikunnan ilo löytyi jälleen!
Photo 30.12.2015 22.20.53
2015 oli ennen kaikkea duunivuosi. Pääsin tekemään mahtavia juttuja ja olemaan mukana mm. Hernesaaren Rannan ja Honor 7 lanseerauksessa sekä Gloria Fashion Show:ssa. Tapasin huipputyyppejä, kuten esimerkiksi  supernaiseksi luokiteltavan Laura Swartzin.
Photo 30.12.2015 22.35.26
Tämän vuoden työkeikat ovat opettaneet paljon muun muassa mediasta, taiteesta ja musiikista. Iso kiitos Wileniukselle yhteistyöstä ja mentoroinnista!
Photo 30.12.2015 22.30.10
Vuoden huikeimpiin kokemuksiin kuului Annen vaalikampanja. Miten mahtaviin ihmisiin sitä ehtikään puolessa vuodessa tutustua!!
Photo 30.12.2015 22.32.45
2015 oli myös ruokavuosi. Tai joka vuosihan on ruokavuosi, mutta tämä rakkaussuhde syveni taas muutaman asteen ❤
Photo 30.12.2015 22.31.09
Suomalaiselle kulttuurille uskollisena vuoteen kuului myös muutama kilistely. Ennen kaikkea tämä on muistutus hetkistä ja ihmisistä, joiden kanssa vietetty aika on ollut juhlaa, lasin kanssa tai ilman.
Photo 30.12.2015 22.28.20
Nämä tyypit – on ollut mahtava tutustua uusiin ihmisiin tämän vuoden aikana! Monta kuvaa ja ihmistä jäi vielä koneen tiedostojen syövereihin, mutta olen joka tapauksessa kiitollinen teistä kaikista! ❤
Photo 30.12.2015 22.15.00
Viimeisen vuoden aikana ”minä” on muuttunut usein ”me” -sanamuotoon. Meillä on huikea yhteinen vuosi takana ja vielä huikeampi edessä ❤
Photo 30.12.2015 22.16.39
Minäkin muutuin vuonna 2015, eikä kysessä ole pelkästään hiustenväri. Opin, että omat voimat pitää mitoittaa oikeassa suhteessa. Kohtuullisuus niin työssä, urheilussa kuin muillakin elämän osa-alueilla. Opin myös avoimuutta ja se, jos joku, on tuonut paljon uutta elämään ❤

 

Onnellista uutta vuotta ❤

– Reetta

 

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s