Synkkyyden parempi puoli

Kello seitsemän aamulla ja ulkona säkkipimeää. Valosta saa niin paljon voimaa, että väkisin vähän harmittaa joka ilta, kun päivä päivältä tulee aiemmin pimeää. Asiaa ei auta yhtään viestit maailmanmatkalla olevilta kavereilta, joiden tämän hetkinen osoite on Thaimaassa: ”tuu tänne kuukaudeksi!”. Sormi on aikalailla liipaisimella ebookersin sivuilla. Kohtuu vauhdikasta on ollut koko syksy ja olisi kiva hengähtää hetki. Jos ei Thaimaassa, niin ihan vaikka kotosalla.

Photo 15.12.2011 7.53.07
Thaimaassa on tullut kerta jos toinenkin pyörähdettyä. Ei oma ykkössuosikki kuitenkaan, mutta kyllä se aina Suomen syksyn voittaa!!
Photo 9.12.2011 12.35.26
Haha, tällainenkin kuva löytyi Thaimaa-kansiosta. Look at that happy idiot 😀

Lepo toivomukseen tulikin vastaus – tällä kerta karmaisevan flunssan muodossa. Sairastelu hidastaa väkisinkin tempoa ja pääjumista huolimatta tämä on ollut ihan mukavaa aikaa, yllättävää kyllä. On saanut keskittyä elämän pieniin iloihin, hyvään ruokaan ja pitkiin puheluihin lähipiirin kanssa. Lisäksi olen kuullut ja testannut niin monta flunssan nujerruskonstia, että alkaa jo vähän huvittamaan nuo tee-sinkki-c-vitamiini-rommi-hunaja-herkkujuomat. Ja kyllä, join edellä mainitun sörsselin. Jos ihan totta puhutaan, niin kaksi. Positiivisia vaikutuksia odotellessa 😀

Photo 1.10.2015 22.47.00
Tässä mentiin jo vähän epätoivoisen puolelle, kun yritin löytää sitä täydellistä rohtoa poistamaan flunssan 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Makuaisti toimii näköjään vielä! Suolaisia rahkalettuja sieni-lohitäytteellä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyllä, olin mainonnan uhri ja ostin Pätkis-jäätelöä. Kannatti kuluttaa 6 euroa tuohon. Saattaa sujahtaa ostoskoriin useamminkin.

Syksykin sai positiivisemman merkityksen, kun on ollut ”enemmän aikaa” näin sairastellessa. Ei se olekaan vain sateenvarjon kanssa paikasta toiseen viilettämistä, vaan hyvä syy pukeutua löysiin villapaitoihin, sytytellä kynttilöitä ja tassutella villasukissa teetä hörppien ja Ikean kuvastoa selaten. Not so bad after all. Ehkä tästä selvitään ilman Thaimaan reissua. (Joku saattaisi mainita, että nyt on vasta lokakuu, mieli ehtii vielä muuttua joulukuuhun mennessä). Jää nähtäväksi 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruska
Mikä väriloisto!

Huippua viikonloppua tyypit! ❤

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s