Yrittäjän viikko

Tänään vietetään osuvasti yrittäjän päivää. Ajattelin aluksi, että haluan kirjoittaa pitkän postauksen siitä, mikä kaikki Suomessa on vinossa yrittäjyyden osalta. Totesin, että olen aivan liian hyvällä tuulella alkaakseni siihen. Katsotaan joku toinen päivä, kun v-kerroin on nousussa. Sen sijaan ajattelin kirjoittaa siitä, miten mahtavaa yrittäjyys voi olla ja mikälaisia asioita olen yrittäjyyden takia tällä viikolla päässyt tekemään.

Tämä viikko on ollut ihan älytön yhdistelmä opintoja ja työkeikkoja. Ruokaa en ole tehnyt kertaakaan, pyykit pesemättä ja nukuttuja tunteja noin 4 per yö. Vaikka kalenteri on välillä lähes kaoottinen, tuntuu tämä hullunmylly-järjestelmä silti niin omalta. Hyviä puolia on niin paljon enemmän kuin huonoja. Mä tykkään ja paljon.

Tämän hetkinen innostus johtuu varmasti pitkälti myös siitä, että viikon työkeikat ovat olleet aivan huippuja! Joku saattaa muistaa kun kerroin, että tarkoitus oli keskittyä vain opintoihin. Humak ei valitettavasti juurikaan järjestä kontaktiopetusta (määrärahat lopussa??), joten kalenteriin avautui yhtäkkiä runsaasti lisätilaa ja sopivasti tarjoutui duunikeikkoja. Mä olen aika huono sanomaan työlle ei, joten tunteja kertyi noh, paljon.

Tällä viikolla olen saanut tavata paljon uusia ihmisiä, opettanut ja oppinut sekä päässyt mahtaviin tapahtumiin mukaan. Palkitsevaa ja hieman hämmentävää on ollut myös huomata omien sosiaalisten ja konkreettisten työtaitojen kehitys tämän puolentoista vuoden aikana. Pikku hiljaa alkaa myös hahmottua omat vahvuudet ja heikkoudet yrittäjänä. Myös omat kiinnostuksen kohteet alkavat tarkentua. Mä vaan rakastan tapahtumia. Jotenkin on niin mahtavaa olla osana isoja tapahtumia ja nähdä kuinka kaikilla adrenaliini virtaa juuri ennen ovien aukeamista. Tälle viikolle tapahtumia mahtui kaksi, Vapianon VIP-ilta sekä Gloria Fashion Show Kattilahallissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vapianoon kutsuttiin 8 VIP-vierasta, jotka pääsivät ensimmäisten joukossa maistamaan syys-lokakuun uutuuksia. Alkuun jääteetä ja alkoholitonta kuoharia.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hanna toimi avecinani Vapianon VIP-illassa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mexico-pasta ❤
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kurpitsaraviolit sopii hyvin syksyyn
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Melkein kaikkien lemppari, omenapaistos kermavaahdolla.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tyhjin käsin ei kenenkään tarvinnut lähteä kotiin 🙂

Gloria Fashion Show:n kutsuvierastilaisuudessa olin optikon roolissa. Instru oli yksi tapahtuman pääsponsoreista, joten meillä oli noin 100 designkehystä, joista valitsin vieraiden tyyliin sopivimpia. Todella hauskaa hommaa! Samalla pääsin kurkistamaan syys-talven uudet muotitrendit. Työaika loppui sopivasti jo hyvissä ajoin ja sain käskyn syödä, juoda ja nauttia juhlista. Sehän onnistuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gloria juhli 10 vuotista taivaltaan tyylikkääksi Kattilahallissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#instumentarium
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samppanjakylpy. Teki mieli heittäytyä sekaan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vihdoin pääsin maistamaan Magnumin tuunattuja jäätelöitä! Silmät pyörähti pari kertaa ympäri – aivan järjettömän hyvää!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En tiedä olenko ikinä nähnyt näin paljon samppanjaa kerralla!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
FOOD!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koristelut kohdillaan
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Balettiesitys ennen varsinaista muotinäytöstä. Todella vaikuttava!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marimekko
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Glorian goodie bag piti sisällään sponsoreiden tuotteita. Suolasuihke on tällä hetkellä päässä, saas nähdä toimiiko….
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uusin Gloria iltalukemiseksi

Tähän viikkoon on kuulunut paljon käytännön järjestämistä, mutta myös luovaa työtä. Olen ollut jo kauan fiiliksissä Olympus Pen -kamerastani ja otan mielelläni myös asiakkaille muiden duunien ohessa kuvia somekäyttöön. Tällä viikolla kävin Hotel Helkassa napsimassa otoksia ruoasta ja baarista. Mitä olette mieltä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välillä aina tuskastelen sitä, kuinka lähipiirissä ei ole juurikaan muita yrittäjiä. Vertaistuki olisi välillä tarpeen. Ihana poikaystäväni halusi omalla tavallaan osoittaa näin yrittäjän päivänä, että arvostaa puurtamistani. Kiitos lahjasta ❤ Kukahan muuten on keksinyt koko yrittäjän päivän? Haluaisin antaa kyseiselle ihmiselle ison halauksen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daniel Wellington vihdoin ranteeseen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I love it!

Ja jottei kaikki kuulostaisi liian hyvälle, todettakoon loppuun, että mä olen edelleen aivan surkea tenniksessä, vaikka kuinka treenaan. Mä en vaan pysty ymmärtämään miten ihmeessä se syöttö saadaan siihen ruutuun. Pahoittelen Heidi vieläkin mun alisuoritumisesta viime tiistain treeeneissä 😀 Ei varmaan kannata kysyä kuka lähtee pelaamaan?

Ja kaikille muillekin yrittäjille, hyvää yrittäjän päivää! 🙂

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s