#itsanhonor –kutsuvierastilaisuus

Torstaina lanseerattiin Huawein Honor –perheen uusin jäsen, Honor 7. Huawei on jatkuvasti vahvistanut asemaansa Suomen markkinoilla, joten he halusivat julkistaa uuden älypuhelimen tyylikkäässä lanseerausjuhlassa. Tyylikäs onkin ehkä paras sana kuvaamaan tapahtumaa. Koko ravintola Maxine oli muuntautunut brändin turkoosin sävyyn.

Tulevana kulttuurituottajana oli mahtavaa todistaa paikan päällä, kuinka tarkka suunnittelutyö kannattaa. Jokainen yksityiskohta oli mietitty heti ovilta lähtien ja vieraiden viihtyvyys oli selkeästi ykkösasia. Tarjoilut, juonnot ja itse laite saivat runsaasti kiitosta. Illan huippukohta oli omalla kohdallani selvä – Sanni veti aivan huikean yksityiskeikan! Huawein brändilähettiläänä toimiva Sanni on todella hyvä livenä. En tiennyt, että mimmi osaa soittaa niin montaa soitinta ja ottaa yleisön omakseen. Yleisö lauloi mukana ja Sanni moshasi lavalla siniset hiukset ilmaa piiskaten. Sanni sanoikin musiikkiurastaan, että jossain vaiheessa piti vaan päättää alkaako tekemään omaa juttua vai pitäytyykö tutussa ja turvallisessa. Sannin ensimmäistä kertaa livenä nähneenä – onneksi päätti valita oman tien!

Kutsuvierastilaisuudet ovat myös mahtavia paikkoja tavata uusia ihmisiä ja moikata vanhoja tuttuja. Olimme Bulevardin viestinnän kanssa jonkin verran itsekin mukana kyseisen tapahtuman järjestämisessä kutsujen osalta. Usein Helsingin tapahtumissa pyörii samat ihmiset, mutta nyt oli virkistävää nähdä myös paljon uusia kasvoja. Neljä tuntia tuntui kuluvan hiukan liian nopeasti. Osa jatkoikin vielä porukalla hyvin startattua torstai-iltaa.

Ennen alaa opiskeltuani ja aloitettuani työskentelyä pr-toimistossa en ollut ajatellut, kuinka valtavasti työtä tehdään, ennen kuin itse tapahtuma koittaa. On aikatauluttamista, budjetointia, kutsuvieraslistojen laatimista, mediakutsujen lähetystä, tiedottamista, lupien hankintaa… lista on loputon. Palkitsevin hetki joka tapahtumaprojektissa on nähdä tilan täyttyvän kutsuvieraista ja huomata, kuinka juhlaväki rentoutuu ja selkeästi nauttii olostaan. Paikalle saapui julkkiksia, bloggareita ja jääkiekkopelaajia. Uskon, että nämä juhlat olivat menestys niin vieraiden, järjestäjien kuin asiakkaankin mielestä.

Kirsikkana kakun päällä oli juuri julkaistu Jokerit -yhteistyö, jonka ansioista päädyimme lauantaina Hartwallille katsomaan Jokerit- TsSKA. Paikat olivat suoraa TsSKAn maalin takana, joten pääsimme aivan lähietäisyydeltä todistamaan, kun Jokerit murskasi Moskovan TsSKAn lukemin 3-0!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alkudrinkit Honorin tunnusvärissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Honor 7 näytti ja tuntui toimivalle. Hinta myös puhuu puolestaan, ovh alle 400€. Miettisin, ellen olisi täysin koukussa iPhoneen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minijälkkäri ❤
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sannin yksityiskeikka oli huippu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lets take a selfie, Huaweilla tietysti!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hymyn leveyestä päätellen, tämä vieras viihtyi hyvin 😀
Photo 29.8.2015 15.58.12
Jokerit – TsSKA

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s