Britakakkua, viiniä ja ymmärrystä ilman sanoja

Tiedättekö sen hienon fiiliksen, kun ei oikeastaan tarvitse edes sanoa mitään tai täydentää lausetta loppuun ja toinen tietää mitä tarkoitat? Vanhojen ystävien kanssa ajan viettäminen on mahtavaa. Mitään ei tarvitse selitellä, saunakin lämpiää pyytämättä, eikä ole väliä vaikka aiemmin päivällä siistiltä näyttänyt kampaus osoittaa itään ja länteen. Tähän yhdistettynä leivonta + viini ja ilta hipoo täyskymppiä.

Näin espoolaisena kaikki tuntuu olevan kaukana ja oma sohva on varsin kutsuva, mutta onneksi tuli lähdettyä! Luvassa oli rentoa illanviettoa ”possuviinin” ja elämäni ensimmäisen britakakun parissa. Samalla sai muistella lapsuuden huvittavia tempauksia ja vaihtuvia muoti-ilmiöitä Dakinen repuista tamagotcheihin ja Adidaksen kolmeen raitaan (btw, aika uskomaton comeback!).

Britakakku ei tosin mennyt ihan suunnitelmien mukaan, ohje vaihtui vahingossa kesken leivonnan toiseen Valion britakakkureseptiin, mutta jotenkin luovimalla lopputulos oli yllättävän loistava. Seuralla ja viinilläkin saattoi tietysti olla vaikutusta asiaan… 🙂

Rennosta illasta jää hyvä fiilis, jolla jaksaa taas pari päivää. Huomenna tosin jo ihan muuta, siitä lisää loppuviikosta 😉

Testasin Britakakkua ensimmäistä kertaa – kyllähän se maistui! Marenkikerros teki kakusta kivan rapsakan. Sisällä passionhedelmää ja sitruunatuorejuustoa.
Resepti ”muokattu” Valion reseptistä.
Uusi-Seelantilaiset viinit, erityisesti sauvignon blanc Malboroughin alueelta ovat ehdottomia suosikkeja. Uutuus Alkon valikoimassa. Hinta 12€. Plussaa hauskasta possuetiketistä. Muovipullo oli kevyt kantaa.
Yksi pala oli enemmän kuin riittävästi 😀 Loput meni optikoille töihin.

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s