Oravanpyörä kutsuu, oletko valmis?

Kyllä olen! Kumma kyllä. Elämäni ensimmäinen kesäloma, 2kk, on kohta vietetty. Viikko vielä. Yrittäjähän nyt ei varsinaisesti koskaan ole lomalla, mutta työmäärän ollessa 10% normaalista, määrittelen sen jo lomaksi. Ensimmäiset lomaviikot meni panikoidessa. Paniikki ajoi tietokoneen ja töiden kimppuun. Loma-mode löytyi kuitenkin alkukankeuksien jälkeen. Oli reissua Pohjanmaalle ja Tallinnaan, auringonottoa, festareita, brunsseja, kesäpäiviä Korkea- ja Hernesaaressa sekä typerä smoothie –detoxkokeilu (vinkkinä detoxia miettiville, ÄLÄ juo 5:ttä kuppia kahvia heti detoxin jälkeen, ei tarvitse nukkua kahteen päivään). Viikon päästä on kuitenkin aika teroittaa kynät ja suunnata takaisin koulunpenkille lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen!

Loman suurin tarkoitus on ainakin itselleni rentoutua ja yrittää olla läsnä hetkessä. Vieroittautuminen puhelimesta ja tietokoneesta ei onnistunut ihan omien odotusten mukaisesti, mutta hei no one is perfect, right? Murehtiminen ja stressaaminen väheni minimiin, jopa vaarallisiin mittoihin… Tiedätte varmaan sen mielensopukoihin hiipivän epäilyn – jäiköhän kahvinkeitin päälle? Eihän se koskaan oikeasti jää. Toissapäivänä kotiin tultaessa extra-tummapaahto sai uuden merkityksen. Kiitos tuon enemmän ääneltään betonikonetta kuin kahvinkeitintä muistuttavan vuosituhannen alussa kasatun hökötyksen, oli palaa kämppä alta. Tällä kertaa säästyttiin suuremmilta tuhoilta. Moccamaster siirtyi hankintalistan kärkipaikalle. Loma oli selkeästi tehnyt tehtävänsä. Täytyy pikkuhiljaa vaihtaa työ/opiskelufiilikseen, täyslevollisuus karistaa murheet minimiin kahvinkeittimestä lähtien.

Nyt kuitenkin nautitaan vielä tästä aurinkoisesta sunnuntaista ja tulevasta viikosta! Tapaamisia, pari työkeikkaa ja yksi kutsuvierastilaisuus on jo sovittuna ensi viikolle, jänniä juttuja! Toivottavasti muidenkin loma on ollut rentouttava, paistoi se aurinko tai ei 🙂

Kesän omat suosikit: Farkkutakki, tennarit ja punainen huulipuna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siskon kanssa iltakävelyllä. Ikuisesti kateellinen noista ”rasberry blonde” hiuksista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämäkin sunnuntai alkoi perinteiseen tapaan Hesarin sunnuntailiitteellä. Lämmin suositus, mikäli ei vielä tule kotiin tai löydy mobiilista!

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s