Vapiano goes Live! ja verkostoitumisen voima

Osa ehkä tietääkin italialaisen Vapiano -ravintolan Mikonkadulla. Itse kyseisessä paikassa on tullut kulutettua aikaa niin työn kuin vapaa-ajankin puolesta. Pastaa/salaattia kohtuuhinnoin, eli varsin toimiva combo. Olemme yhdessä kulttuurituottaja/bloggaaja Chryssan kanssa tehneet ”Vapiano goes Live!” nimistä livemusiikkitapahtumaa Vapianossa aina kerran kuukaudessa. Oma osuuteni on miettiä tapahtuman markkinointia ja hoitaa somea, Chryssa vastaa tuottamisesta. Tällä kertaa juhlimme ystäväni kanssa samalla hänen syntymäpäivää, joten nyt mentiin hieman rennommalla meiningillä ja lasi viiniä oli myös sallittu! Voisi olla kurjempikin duuni.

Yleisesti ottaen ”I love my job” hehkutukset nostattaa kaikessa kuluneisuudessaan niskavilloja pystyyn, mutta onhan se hienoa, että jengi viihtyy työssään. Viihdyn hyvin itsekin ja välillä aina mietin, kuinka hyvä tuuri on käynyt siinä, että olen päätynyt tekemään juuri näitä asioita. Onko se sitten pelkästään tuuria? Osittain varmasti, mutta uskon myös verkostoitumisen voimaan. Kuulin eräältä itseäni inspiroineelta henkilöltä vinkin, että toiselle lounaan tarjoaminen on samalla edullinen ja todella tehokas verkostoitumiskeino. Samoin myös verkostojen linkkaaminen. Kannattaa vinkata aina sellaiselle, joka ei ole vielä täysin sisällä piireissä, että kenet kannattaa tavata. Minäkään en olisi tekemässä Vapianon livetapahtumia ilman muutaman ihmisen kädenojennusta ja lounashetkeä.

Ei turhaa sanota, että verkostoissa on voimaa 🙂

Onko sinun kohdalla verkostoitumisesta ollut hyötyä tai oletko auttanut jonkun eteenpäin? Mielelläni kuulisin myös sinun tarinan!

Ps. Jos joku haluaa tutustua verkostoitumiseen aiheena lisää, kannattaa lukea Valkoisen talon entisen tapahtumatuottajan Laura Schwartzin kirja Syö, juo ja menesty (Eat, drink & succeed – Climb Your Way to the Top). Samalla opit miksi presidentti Clinton huudahti ennen jokaista pressitilaisuutta: ”It’s showtime!”.

Photo 20.8.2015 15.12.52
Ihastuttava ja lahjakas Sanna-Marja Kultima esiintyi ensimmäisenä Vapiano goes Live! -tapahtumassa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastaa ❤ Niin ja lasi kuivaa italialaista valkkaria, luonnollisesti.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huono ystävä ei jaksanut tehdä kakkua vaan osti synttärisankarille juustokakkua ja prosecco aperol spritzerin. Näytti maistuvan 😉

Kirjoittaja:

Kolmekymppinen daami, joka etsii tasapainoa elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s