Tästä se alkaa!

Kaiken aloittaminen on yleensä hyvin tuskallista. Tämäkin blogi-idea on hautunut valehtelematta jo varmaan vuoden. Suurin kynnyskysymys oli miksi edes blogata? Kaikista helpoin vastaus on tähänkin paras – miksipä ei! Simppeli tapa jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia niin yrittäjyydestä, opinnoista, matkailusta, liikunnasta ja tietysti ruoasta. Uusimpana asiana olen hurahtanut valokuvaamiseen, joten kuvia täällä tullaan jatkossa näkemään runsain mitoin (ruokakuvia erityisesti, en tainnut vielä mainita, että rakastan ruokaa?). Ärräpäiltäkään ei varmasti tulla välttymään, aika useat asiat ottaa päähän arvonlisäverotuksesta rajalliseen kykyyni oppia tennistä. Mutta se on elämää eikö. Pääasiallisesti pyrin pitämään jutut positiivisina ja kuvat hyvälaatuisina. Joskus matkassani saattaa päästä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien kulisseihin näkemään tuotanto- ja viestintäpuolta, missä usein työskentelen.

Kommentointi on myös hyvin sallittua. Tervetuloa matkaan!

– Reetta –

Kuvissa tämän kesän parhaita juttuja!

Brunssilla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Työkeissinäkin tutuksi tullut Hernesaaren Ranta on yksi tämän kesän helmiä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skattan Johan & Nyström -kahvilan raakakakut ❤
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kymmennen vuoden jälkeen lautalla Korkeasaareen. Jestas sattui kelit kohilleen ja palovammat kiittää 😉

2 vastausta artikkeliin “Tästä se alkaa!”

  1. Onnea uudelle blogille! Yrittäjyys on muuten aihe joka kiinnostaa, ja josta kirjoitetaan kokemuksia ihan liian vähän – arvonlisäverotuksesta ja muusta on täälläkin ehkä valtiolle vähän jotain pientä hampaankolossa 😉

    Ihanaa elokuuta!

    Tykkää

    1. Kiitos Maire! Yrittäjyys aiheeseen liittyen löytyy paljonkin asiaa, hyvässä ja pahassa 🙂 Mukavaa elokuuta sinne myös!

      Tykkää

Jätä kommentti